SELLULIITTI

Selluliittia on 99 %:lla naisista. Iän mukana tuoma rappeutuminen aiheuttaa sitä, mutta suurin syy on hormonitoiminnasta johtuva sidekudoksen veltostuminen.


Normaalisti kehon omat lihaspumput saavat lymfasuonissa virtauksen aikaiseksi, mutta sidekudoksen antaessa periksi, pumpun teho lakkaa; näin sekä nesteet että kuona-aineet alkavat kerääntyä. Kun rasvasolut vielä turpoavat huonon aineenvaihdunnan seurauksena, selluliitin muo- dostuminen tiettyihin paikkoihin on jo niin hyvällä mallilla, että ulkopuolinenkin sen jo huomaa.

 
Selluliittia on 3 eri astetta

 

 1 aste erottuu ainoastaan kudosta puristamalla. Yleensä reiden ulkosyrjät ja pakarat

 

2 aste näkyy jo puristamatta tietyissä asennoissa. Etu- ja takareisi.

 

3 aste näkyy jatkuvasti. Mukana usein turvotusta ja kipuherkkyyttä, nk. ratsupaikat 

 

 

Kuinka selluliittia voidaan hoitaa ?

 

Tärkeitä omia toimenpiteitä ovat runsas veden juonti (n.2-3 litraa/vrk), liikunnan lisääminen sekä kasvisvoittoisen, vähärasvaisen ruokavalion noudattaminen. Kun sidekudos on päässyt veltostumaan muodostaen selluliittia, tarvitaan ulkopuolinen tehohoito. On mahdotonta pystyä itse hoitamaan sidekudoksen löystymistä, ja näin ollen selluliittia. Kun yhdistetään tehokkaat ja ongelmakohtiin suunnatut hoitomuodot omiin tukitoimenpiteisiin, saadaan paras mahdollinen tulos!

 

Lue lisää Trendi lehden Selluralli artikkelista - "Selluliittiin tarjotaan niin monenlaisia hoitoja, että muhkurareisinen on vähemmästäkin ymmällään. Selvitimme, mitkä konstit todella auttavat"Lue artikkeli täältä - click!

Kurvila Leppävaara

Konstaapelinkatu 4
Kauppakeskus Gallerian 2 krs.
02600 Espoo

Sculptured by KURVILA​

Nina Lätti 
puh: 09 - 541 7270

​© 2020 Kurvila