ELEKTROTERAPIA

Lukemattoman määrän hoitokombinaatiota vartalolle ja kasvoille.

Uusinta huipputeknologiaa edustavat hoitolaitekokonaisuudet, joissa yhdistyvät ensimmäisenä maailmassa 3-taajuinen ultraääni ja mikrovirta eri sähkövirran hoitovaikutuksiin tuottaen lukemattoman määrän hoitokombinaatiota vartalolle ja kasvoille.

Sähköhoitojen avulla saadaan vaikutettua lihassäikeiden aktiivisuuteen, solukalvojen läpäisevyyteen, varastoi tuneen rasvan ja kuona-aineen koostumukseen ja poistumiseen. Niiden avulla voidaan kiinteyttää, kohottaa, muotoilla ja
hoikentaa vartaloa, vähentää kehosta rasvaa ja selluliittia, kasvattaa lihasmassaa ja lihaksen rasituskestävyyttä ja lihassisua, ja jopa vahvistaa kehon tukilihaksistoa. 

Lisäksi voidaan vähentää lihasten taipumusta varastoida energiaa ja rentouttaa niitä. Kasvoille huipputehokkaat yhdistelmät saavat aikaan kohotushoidot nuorentaen, elävöittäen ja uudistaen. 

Täydellinen tehoaineiden imeyttämiskyky yhdessä tarkoin ohjatun hoitokokonaisuuden kanssa saa niin juonteet kuin rypyt vähenemään.

Hoitojen indikaatiot ovat: lifting, ihovaurioiden parane misen edistäminen, kollageenin ja elastiinintuotannon ja solujen uudistumisen lisääminen, väsyneen ihon piristäminen ja elävöittäminen, ja pintaverenkierron lisääminen.

Vartalohoitojen kohdalla myös rasvan ja kudoksiin kertyneet kuona-aineen poistaminen, veri- ja lymfakierron parantaminen yhdessä lihasten kiinteyttämisen kanssa saavat aikaan erinomaiset tulokset.

Kurvila Leppävaara

Konstaapelinkatu 4
Kauppakeskus Gallerian 2 krs.
02600 Espoo

Sculptured by KURVILA​

Nina Lätti 
puh: 09 - 541 7270

​© 2020 Kurvila