TULE KURVILAAN KUN HALUAT TULOKSIA

Tehokkaasti eroon selluliitista ja ylimääräisistä senteistä huippuammattilaisen avulla. Käytössä on lukuisat hoitomuodot ja yhdistelmät laajan laitevalikoiman tarjoamana.

Alkuperäinen ja aito Kurvila on erikoistunut selluliitin ja rasvan poistamiseen, ihon kiinteyttämiseen sekä vartalon muokkaamiseen. Kurvila Leppävaara perustettiin jo vuonna 1991 ja perustaja Nina Lätti onkin jo lähes 30 vuoden ajan hoitanut onnellisia asiakkaita.

 

Kurvilan laitteisto edustaa uusinta teknologiaa, ja niiden kehittämisestä vastaavat Euroopan johtavat tutkijat, erikoislääkärit ja insinöörit. Niiden tehot ja turvallisuus vastaavat vaativinta luokkaa ja valikoima kattaa kaikki fysiologisesti tarvittavat vaikutusmekanismit.

 

Kurvila on alansa ensimmäinen yritys Suomessa, joka erikoistui vartalon laitehoitoihin. Yrityksen perustaja Nina Lätti kehitti ja rakensi hoitolassa noudatettavan hoitosisällön yhdessä osa-alueiden erikoisosaajien ja väitelleiden tohtoreiden kanssa. Uuden tiedon ja teknologian kehittyminen avaavat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia huipputuloksien saamiseen ammattitaidon avulla.

 

Vankka tieto ja pitkä kokemus varmistavat että hoitokokonaisuus rakennetaan todellisten tarpeiden mukaan oikeilla menetelmillä ja  toteutetaan tuloksellisesti. Jo yhdellä hoitokerralla on mahdollista saada näkyviä tuloksia aikaan, mutta pysyvien muutosten saaminen vaatii usein säännöllisen hoitokokonaisuuden. Myös ruokavalion ja liikuntatottumusten tarkastaminen runsaan veden juonnin lisänä auttaa tavoitteeseen pyrittäessä.

Tervetuloa 30 minuutin näytehoitoon! Näet omin silmin 1 
hoitokerran vaikutukset 
ja saat hoitoehdotuksen 
kustannusarvion kera.
Nina Lätti
1/1