top of page

NINA LÄTTI

KURVILAN PERUSTAJA JA OMISTAJA

YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Tervetuloa 30 minuutin näytehoitoon! Näet omin silmin 1 
hoitokerran vaikutukset 
ja saat hoitoehdotuksen 
kustannusarvion kera.

TULE KURVILAAN KUN HALUAT TULOKSIA

Hoitola Kurvila on ensimmäisiä hoitoloita Suomessa, joka on erikoistunut vartalon laihdutus- ja selluliittihoitoihin. Kurvilan menetelmät on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden kanssa ja todella tuovat näkyviä tuloksia joka hoitokerralla.

 

Kurvilan hoitojen avulla pääset tehokkaasti eroon selluliitista ja ylimääräisistä senteistä huippuammattilaisen avulla. Käytössä on lukuisat hoitomuodot ja yhdistelmät laajan laitevalikoiman tarjoamana. Hoitomenetelmämme vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin.

Alkuperäinen ja aito Kurvila on erikoistunut selluliitin ja rasvan poistamiseen, ihon kiinteyttämiseen sekä vartalon muokkaamiseen. Kurvila Leppävaara perustettiin jo vuonna 1991 ja perustaja Nina Lätti onkin jo lähes 30 vuoden ajan hoitanut onnellisia asiakkaita.

Hoitola Kurvila selluliittihoito ja rasvanpoisto, kauneshoitola kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla

Ensimmäinen laatuaan

Kurvila on alansa ensimmäinen yritys Suomessa, joka erikoistui vartalon laitehoitoihin.

 

Yrityksen perustaja Nina Lätti kehitti ja rakensi hoitolassa noudatettavan hoitosisällön yhdessä osa-alueiden erikoisosaajien ja väitelleiden tohtoreiden kanssa. Uuden tiedon ja teknologian kehittyminen avaavat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia huipputuloksien saamiseen ammattitaidon avulla.

Kurvilassa käytetyt laitteet ja menetelmät ovat kuitenkin aina erittäin testattuja ja toimiviksi todettuja useiden vuosikymmenten ajalta.

Hoitola Kurvila laihdutushoito, selluliitti ja ihon kiinteytys

Ainutlaatuinen ammattitaito

 

 

Vankka tieto ja pitkä kokemus varmistavat että hoitokokonaisuus rakennetaan todellisten tarpeiden mukaan oikeilla menetelmillä ja toteutetaan tuloksellisesti. Jo yhdellä hoitokerralla on mahdollista saada näkyviä tuloksia aikaan, mutta pysyvien muutosten saaminen vaatii usein säännöllisen hoitokokonaisuuden.

 

Ruokavalio ja liikuntatottumukset ovat avainasemassa runsaan veden juonnin lisänä tavoitteeseen pyrittäessä. Kurvila antaa Sinulle avaimet kauniiseen vartaloon.

bottom of page