top of page

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSET

Nimetön suunn.malli.png
KURVILAN KUVIA.png

Kannustavat väliaikakuvat

Nuori parikymppinen nainen

"En olisi ikinä uskonut, miten hyviä ja näkyviä tuloksia voisin saada (varsinkaan näin nopeasti) Kurvilan hoidoilla ennen kuin näin tulokset itse.

 

Vatsa on aina ollut ongelmakohtani, ja vaikka olen yrittäny tehdä mitä, rasva ei vain ole ennen lähtenyt siitä kohtaa vartaloa. Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon ja Nina on myös hyvin ottanut oman tilanteeni ja vaikean menneisyyteni huomioon ammattitaitoisesti!

 

Tosi iso kiitos Kurvilalle ja Ninalle, en malta odottaa mitä tuloksia saadaan aikaan vielä pidemmällä tähtäimellä!" 

Asiakkaalle oli tässä vaiheessa tehty kolme Kurvilan yhdistelmähoitoa jotka sisälsivät myös kavitaation. Lue hoidosta enemmän täältä - klick.

 

CATWALKILLE ALUSVAATEMALLIKSI 50-VUOTIAANA

 

CATWALK PART I / 13.4.2016

 

Ehkä tiedät miltä tuntuu kävellä kaikkien katsellessa silti todellista sinua näkemättä. Minulle tämä kokemus  mahdollistuu ensi tiistaina astellessani elämäni ensimmäistä kertaa catwalkille. Piristäväksi asian tekee kaikkien kannalta se, että teen tämän ensinnäkin sen sisältämän hauskuuden vuoksi. Sen lisäksi teen sen ihanan  10-vuotiaan tyttäreni kannustuksella kommentilla “minäkin haluaisin”, huolimatta kohta 8-vuotiaan poikani ihmetyksestä mitä hauskaa Catwalkissa voisi olla?

 

Joka tapauksessa jokaisen meistä kannattaisi edes joskus kokeilla rajojaan, miettiä mikä itselle tuo mielihyvää sekä tavoitella näitä kokemuksia. Minulle Nina Kurvilasta mahdollisti tämän tässä ja nyt, hyödyntämällä tieto-taitonsa täysillä loihtien vartalostani esiin sen mikä oli jo olemassa muttei nähtävissä huolimatta oikeasta ruokavaliosta ja tiukasta treenistä.

 

Kiitos Nina - sinun avullasi minusta on tulossa alusvaate & biksumalli nyt 50- vuotiaana, kahden uskomattoman 

mahtavan lapsen äsken eronneena äippänä. Kaiken takia ja kaikesta huolimatta voinkin ihan rehellisesti todeta:

 

“Anna sinäkin itsesi leikkiä ihanalla pelikentällä nimeltä elämä"

 

 

CATWALK PART II / 25.4.2016 

 

Kävelin catwalkilla ja kivaa oli. Itse asiassa.

 

Tunnelma oli mitä mahtavin, kaikki nauttivat tilaisuudesta, kupliva kuohuva maistui ja aurinko paistoi ihanasti ikään kuin juhlistaakseen keväistä tapahtumaa. Tässä tilaisuudessa esittelin sitten itse iloisesti ihanaa Marlies Dekkersin Lagertha malliston alusvaatesettiä ‘Maple Sugar’ sekä vielä muutamaa muuta merkkiä.

 

Kaiken kaikkiaan Catwalk oli upea kokemus, mistä miljoonat kiitokset kuuluu mahtavalle Ninalle ja Teuvolle. Nina – muotoilit minulle kurvit kohdalleen, Teuvo – teit minusta catwalkille kauniin. Kiitokset myös ystävälleni Jaanalle, joka tuli mukaani katsojaksi ja lähti kanssani drinksuille juhlistamaan tätä mahtavaa päivää!

 

SUPER kiitokset Nina kaikesta.

 Saara 50

Nimetön suunn.malli.png

Lapset 14- ja 12 –vuotta. Synnytysten jälkeen kiloja kertyi. Olen tehnyt kaikkea päästäkseni niistä eroon ja onnistunutkin välillä. Selluliitti kuitenkin jäi ja pysyi. Kokeilin kaikkea: hierontaa, selluliitivoiteita, kuntoilua, ruokavalioita. Käytin omaisuuden erilaisiin kuureihin ja voiteisiin.

 

Kuulin ystävältäni Kurvilan selluliitihoidoista ja varasin ajan esittelyhoitoon. Sain paljon tietoa kehostani ja yksilöllisen hoitosuunnitelman. Jo muutaman SPM-hoidon jälkeen tulokset alkoivat näkyä. Hankin myös kotihoitoa varten Kurvilan kehittämää Body Serumia. Hoitosuunnitelman edetessä selluliittini väheni ja nyt olen päässyt siitä vaivasta. Olen laihtunut montakin kiloa, vaatekokoni on pienentynyt ja olen löytänyt uudestaan uskon itseeni. Selluliitti ei enää kiusaa minua.

 

Investoin itseeni ja olen tyytyväinen.

Nainen 38

Nimetön suunn.malli.png

Päädyin onnekseni Kurvilaan oltuani pitkään turhautunut ikääntymisen tuomiin kremppoihin: nivelsärkyihin, turvotukseen, “rupsahtamiseen” yleensäkin ja ennen kaikkea aineenvaihdunnan nihkeyteen. Olin myös liian stressaantunut ja uupunut itse tekemään tehokkaita ratkaisuita terveyteni hyväksi. Kaikki energia ja aika tuntui kuluvan töihin ja muista huolehtimiseen.

 

Hoitoyhdistelmissä on käyty aluksi läpi akuutteja kipukohtia ja elektrolymfalla on aktivoitu kehoni viemäristöä toimimaan kunnolla. Elektrolymfan jälkeen hämmästyttävän tehokas jalkakylpy, Hydrolymfa, on viimeistellyt puhdistusprosessia. Aina yhtä hämmästyneenä huomaan, miten paljon kuonaa kehostani poistuu: kerta kerran jälkeen vähemmän tosin. Sitä kuonaa, joka osaltaan käsitykseni mukaan tukkii ja häiritsee omaa kehoani toimimasta tehokkaasti. Nopea, miellyttävä paaston teho siis.

 

Hoitojen jatkuttua ovat kivut nivelissä vähentyneet selvästi. Voin huomattavasti paremmin, tuntuu kuin sisäelimeni toimisivat tehokkaamin. Kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja toipumisen tukemiseen aivan huippusäväyksen on antanut Kurvilassa saamani selluliittihoidot. Hoitojen avulla tuumakokoni on pienentynyt huomattavasti ja reisieni siluetti ryhdistynyt. Iho ja kudokset ihon alla ovat vahvistuneet ja ryhdistyneet silminnähtävästi. Katkenneet verisuonet reisistäni ovat kadonneet.

 

Voin hyvin ja näytän terveeltä.

Nainen 52

Nimetön suunn.malli.png

Erilaisten sairauksien vuoksi ennen kovin liikkuva elämäni muuttui enemmän paikallaoloksi. Vatsaani kertyi rasvaa ja selluliittia. Siitä en parannuttuanikaan päässyt mitenkään eroon. Hakeuduin Kurvilaan saadakseni apua tähän ongelmaan.

 

Kurvilassa paneuduttiin tilanteeseeni ja minulle tehtiin hoitosuunnitelma. Minulle myös kerrottiin, että ongelman syy ei ole vatsan alueella vaan johtuu huonontuneesta imusolmukejärjestelmästäni reisissä, rasvakudosten ja aineenvaihdunnan huonosta toiminnasta.

 

Hoitojen avulla asia saatiin kuntoon, ja selluliitti saatiin myös vatsastani pois.

Nainen 50

Nämäkin upeat naiset ovat tyytyväisiä asiakkaitamme

ja suosittelee palvelujamme.

- Rosa-Maria Ryyti,
Miss Suomi 2015 

- Carola Miller,
1. perintöprinsessa
Miss Suomi 2015 

bottom of page