April 29, 2016

 

Meillä on Leppävaaran Kurvilassa ollut ilo saada myöskin upea Miss Suomi 2015 1.perintöprinsessa Carola Miller asiakkaaksemme. Tässä hänen terveiset:

 

Haluan kiittää Espoon Kurvilaa viimeistelevistä lymfahoidoista jotka mahdollistavat sen että kroppani on parhaassa mahdollisessa kunnossa. Kroppa on minulle työkalu ja tämän lisäksi sen kunnossapito tuo minulle henkistä vahvuutta. 

 

Kiitokset Nina Lätti sekä Kurvila, vartalon muutokset huomaa jo ensimmäisen kerran jälkeen.

 

Suosittelen lämpimästi kaikille joille kehonhuolto on tärkeää.

 

Carola Miller

April 25, 2016

 

CATWALK PART II

 

Kävelin catwalkilla ja kivaa oli. Itse asiassa.

 

Tunnelma oli mitä mahtavin, kaikki nauttivat tilaisuudesta, kupliva kuohuva maistui ja aurinko paistoi ihanasti ikään kuin juhlistaakseen keväistä tapahtumaa. Tässä tilaisuudessa esittelin sitten itse iloisesti ihanaa Marlies Dekkersin Lagertha malliston alusvaatesettiä ‘Maple Sugar’ sekä vielä muutamaa muuta merkkiä.

 

Kaiken kaikkiaan Catwalk oli upea kokemus, mistä miljoonat kiitokset kuuluu mahtavalle Ninalle ja Teuvolle. Nina – muotoilit minulle kurvit kohdalleen, Teuvo – teit minusta catwalkille kauniin. Kiitokset myös ystävälleni Jaanalle, joka tuli mukaani katsojaksi ja lähti kanssani drinksuille juhlistamaan tätä mahtavaa päivää!

 

SUPER kiitokset Nina kaikest...

April 13, 2016

Ihana ja upea asiakkaamme Saara kirjoitti omasta mahtavasta kokemuksestaan. Tässä hänen omin sanoin mistä on kyse:

 

CATWALK PART I

 

Ehkä tiedät miltä tuntuu kävellä kaikkien katsellessa, silti todellista sinua näkemättä. Minulle tämä kokemus mahdollistuu ensi tiistaina astellessani elämäni ensimmäistä kertaa catwalkille. Piristäväksi asian tekee kaikkien kannalta se, että teen tämän ensinnäkin sen sisältämän hauskuuden vuoksi. Sen lisäksi teen sen ihanan 10-vuotiaan tyttäreni kannustuksella kommentilla “minäkin haluaisin”, huolimatta kohta 8-vuotiaan poikani ihmetyksestä mitä hauskaa Catwalkissa voisi olla?

 

Joka tapauksessa jokaisen meistä kannattaisi edes joskus kokeilla rajojaan,...

Suurella innolla voimme kertoa että Kurvila on valittu mukaan Miss Suomi 2016 -kilpailuun. Näin saimme lukea Miss Suomi Facebook sivulla pari viikkoa sitten: 

 

Kurvilasta saa asiantuntijan hoitoja, kun viimeistellään Missejä kisakuntoon kohti kansainvälisiä kilpailuja. Viime vuonna mm. Rosa-Marian kropan viimeistelyt hoidettiin Kurvilassa heart emoticon Rosa-Marian omin sanoin: " Kiitos Espoon Kurvilalle viimeistelystä. Tulokset oli parhaat mahdolliset ja henkinen tsemppi mieletöntä. Kiitos Nina Lätti <3"

 

Lämmin kiitos että saamme olla mukana myös tänä vuonna.

 

January 14, 2016

 


Toistuva pehmytkudosten viilentyminen laskee oleellisesti verenkiertoa ja muuta aineenvaihduntaa, mikä ilmenee kuona-aineiden kertymiselle ko. alueelle eli selluliitti lisääntyy! Erityisen käytännölliset ja lämpimät ovat pitkät luonnonvillasta valmistetut pitkikset. Silkkisekoitteiset pitkikset eivät aiheuta tukalaa ja paksua vaikutelmaa.

Please reload

UUTISET

Kurvila Leppävaara

Konstaapelinkatu 4
Kauppakeskus Gallerian 2 krs.
02600 Espoo

Sculptured by KURVILA​

Nina Lätti 
puh: 09 - 541 7270

​© 2020 Kurvila