top of page

SINGLE POST

Catwalkille alusvaatemalliksi 50-vuotiaana

Ihana ja upea asiakkaamme Saara kirjoitti omasta mahtavasta kokemuksestaan. Tässä hänen omin sanoin mistä on kyse:

CATWALK PART I

Ehkä tiedät miltä tuntuu kävellä kaikkien katsellessa, silti todellista sinua näkemättä. Minulle tämä kokemus mahdollistuu ensi tiistaina astellessani elämäni ensimmäistä kertaa catwalkille. Piristäväksi asian tekee kaikkien kannalta se, että teen tämän ensinnäkin sen sisältämän hauskuuden vuoksi. Sen lisäksi teen sen ihanan 10-vuotiaan tyttäreni kannustuksella kommentilla “minäkin haluaisin”, huolimatta kohta 8-vuotiaan poikani ihmetyksestä mitä hauskaa Catwalkissa voisi olla?

Joka tapauksessa jokaisen meistä kannattaisi edes joskus kokeilla rajojaan, miettiä mikä itselle tuo mielihyvää sekä tavoitella näitä kokemuksia. Minulle Nina Kurvilasta mahdollisti tämän tässä ja nyt, hyödyntämällä tieto-taitonsa täysillä loihtien vartalostani esiin sen mikä oli jo olemassa muttei nähtävissä huolimatta oikeasta ruokavaliosta ja tiukasta treenistä.

Kiitos Nina - sinun avullasi minusta on tulossa alusvaate & biksumalli nyt 50- vuotiaana, kahden uskomattoman mahtavan lapsen äsken eronneena äippänä. Kaiken takia ja kaikesta huolimatta voinkin ihan rehellisesti todeta:

“Anna sinäkin itsesi leikkiä ihanalla pelikentällä nimeltä elämä"

Saara 50


bottom of page