SINGLE POST

Tein sein - kävelin pitkin catwalkia ja tunsin itseni kauniiksi

April 25, 2016

 

CATWALK PART II

 

Kävelin catwalkilla ja kivaa oli. Itse asiassa.

 

Tunnelma oli mitä mahtavin, kaikki nauttivat tilaisuudesta, kupliva kuohuva maistui ja aurinko paistoi ihanasti ikään kuin juhlistaakseen keväistä tapahtumaa. Tässä tilaisuudessa esittelin sitten itse iloisesti ihanaa Marlies Dekkersin Lagertha malliston alusvaatesettiä ‘Maple Sugar’ sekä vielä muutamaa muuta merkkiä.

 

Kaiken kaikkiaan Catwalk oli upea kokemus, mistä miljoonat kiitokset kuuluu mahtavalle Ninalle ja Teuvolle. Nina – muotoilit minulle kurvit kohdalleen, Teuvo – teit minusta catwalkille kauniin. Kiitokset myös ystävälleni Jaanalle, joka tuli mukaani katsojaksi ja lähti kanssani drinksuille juhlistamaan tätä mahtavaa päivää!

 

SUPER kiitokset Nina kaikesta.

 

Saara

Please reload

Kurvila Leppävaara

Konstaapelinkatu 4
Kauppakeskus Gallerian 2 krs.
02600 Espoo

Sculptured by KURVILA​

Nina Lätti 
puh: 09 - 541 7270

​© 2020 Kurvila